Ironman i Kalmar

Stort happening i Kalmar denna fina lördag
Var uppe med tuppen för att heja på de duktiga ironman deltagarna. Är grymt impad på att de genomför detta.
En annan hade fått hjärtsnurp efter 4 meter i vattnet haha.

vapen

satt och läste på en internettidning och tänk så många både olyckor och medvetna val som slutar med döden tackvare vapen ...
De flesta jägarna har ju sina vapen registrerade och i vapenskåp håller våra bestånd nere så sjukdommar  och ondödigt lidande slipper möta våra vilda vackra djur,
Det är just de andra som jag tänker på tror ju inte rånaran går in och köper ett vapenskåp till sina vapen när de ska råna en butik-eller vad det nu är de ska råna. undra om de bryr sig vad som händer med vapnet om det blir snott eller göms och någon annan hittar det.
vapenskåp för alla finns på  http://esafe.se/sortiment/vapenskap/ .
usch vad arg man kan vara på något .
jägare behövs och inte det jag säger men just vapen som används till saker som inte har med jakt att göra bara ställer till det .
se på krig och allt annat elände vad stor skillnad det hade haft på alla oskyldiga om inte vapen hade funnits, vi hade kunnat värna om våran natur och värld på ett helt annat sätt som inte ens är tänkbart idag.
vet att polisen hade någon drive där man kunde lämna in sina vapen och det är ju superbra men varje land för sig .. kanske borde se hela bilden någon och med en gemensam kraftansträngning få bort de illegala vapnen.
RSS 2.0