The bodyshop

Så underbara och dryga grejjen de har dessutom hade de tag tre betala för två på bad och kroppsvård och när man köpte för fyrahundrade fick man en tvål och bodyoil som luktar ljuvligt..

Tyskland

Var i Tyskland i fredags till lördag. Åkte buss ner på fredag kväll och va hemma igen på lördag eftermiddag. Fanns både positivt och lite mera negativt men va för man;) ja jo vi blev lämnade på calles när bussen körde ifrån oss men de va nog den största grejjen på hela resan. Insåg när jag kom hem och packade upp alla varor att oj har nog handlat lite för mycket ..... Tur man har sin pappa som kan lösa ut en

Tänk om liten sovit

så här gott hela natten.... Men ikke vi gick och la oss vid 21 igår då kunde vi knappt hålla ögonen öppna och Curt sussade sött men sen någon timme senare satte han igång han hade hämtat alla mina skor och dragit ut på vardagsrums mattan å sin säng och dragit ut sin filt å kudde å allt ihopa å till sist alla sina leksaker .. Pust då vet man va man har att göra när man kommer hem..

Jag vill ut!!!!!

Sitter på jobbet och längtar ut till det underbara vädret.. Känner mig som en instängd marskatt.... Men snart så blir de hem och fredagsmysa med oliver Curt har åkt med mamma och pappa till stugan så nu är han en liten bödapojk igen;)

När man har ett beroende

Har ett beroende som är så svårt att bli av med , kan verkligen inte sluta köpa doftljus och inte sånna från ikea tyvärr nä de dyraste i detta fallet är faktiskt de bästa de stora glas ljusen på bilden är från yankeecandle och doftar helt famtastiskt de som brinner luktar lavendel/vanilj köpte även ett som luktar blåregn och banans nut bread så nu har jag för ett tag men skulle inte förvåna mig om jag måste köpa några till ;)

Ibland har man turen med sig

Vann dessa härliga skor på funlight.se kanske skulle ta och börja sätta igång att springa lite även om foten gör ont;)

Underbart

Dagens gratis ;) älskar att få saker hur roligt är de inte att komma hem från jobbet och hitta ett paket i brevlåda. ... Underbart ;)

RSS 2.0