Här ligger ja miss i nassen alldeles alena

Har en sån fruktansvärd molnande smärta i foten att jag inte kan sova. Tagit panodil och hoppas att de hjälper, i morgon eller rättare sagt senare idag blir det att ringa och boka ny tid på ortopeden för att se vad vi ska hitta på med mitt os tibilare externum.

Ny Dag

är ghanska trött idag hade verkligen fullt hus igår med en kompis hennes son och hund min grannes dotter och min hund va mysigt med sällskap men va litet man bor igentligen :)
ligger saker precis överallt iom att vi rennoverar köket, kaklet är klart så nu är det bara målningen som väntas ..
jobbar till 21 idag men ganska skönt att få sovmorgon :)
shade ingen aning om att man kunde beställa hem godis på internet verkar ha missat detta helt men tänk så smidigt att skicka efter, fast man kanske bara väljer sånt man vet är gott eller ?
här är en ba sida för GOOODIS :)
http://gotterian.se/

Försäkring

Har blivit medlem i shesocial och fått hem detta fina paketet från chartis det är ett försäkringsbolag för kvinnor mellan 18-64 år det ger ersättning om man drabbas av bröst eller livmoderhalscancer . Super tycker jag då det drabbar så många kvinnor och då gäller det inte bara att tänka på att bli frisk utan ekonomi och familj. Kan verkligen inte ens tänka mig hur fruktansvärt hårt en sådan diagnos slår på inte bara familjen utan vänner kollegor och släkt. Med en försäkring kan man iaf försäkra sig om att ekonomin klarar sig och man kan focusera sig på det viktigaste, Att bli frisk

Hade varit skönt att slippa städa nu

Blogga om Cleaingservices.se och få en trisslott. Vill du hellre vinna hemstädning så skriver du ett inlägg om det. Fyll i dina uppgifter och länken till inlägget på den här sidan. Kom även ihåg att välja om du vill tävla eller få en trisslott.

Cleaing Services erbjuder hemstädning, barnpassning och snöskottning. Du får även 100kr rabatt när du tipsar en vän. Självklart kan du använda RUT-avdraget.
funderar starkt på att ringa och höra om de gör byggstäd :)

allt tråkigt behöver inte vara tråkigt

tampongsforfree.se är ett underbart sätt att göra något så tråkigt som mens och tamponger till något roligt , varje månad får man ett fint paket i brevlådan med tamponger , allt du behöver göra är registrera dig och göra utvärderingar varje månad .. såååå smidigt <3 love it

Att leva i ett bygg kaos

Gaaah byta kök är inget man gör i en handvändning ... Älskade pappa som gör allt Medans jag står och tittar på . Fullt med sågspån överallt hittade det tillochmed i örat. Men har nu kommit en bit och fint blir det. Ska bli skönt när det blir klart ... Längtar

RSS 2.0