underbara sovmorgon

fick byta pass så jobbar kväll idag ist , känns skönt med lite extra ob då jag som *sagt måste till tandläkar igeln som vill suga ur mig alla pengar :S.
har det så mysigt går och plockar lite här hemma samtidigt som jag lyssnar på cesar millan´s ljudbok, han är lite av min idol :). lyssnar på den genom storytel som streamar ner ljudboken till din smartphone .. har några ljudböker kvar som man kan få testa gratis värde 49 hojta till om du vilkl testa

Inte roligt

Alltid är de något som ska jävlas .... Bet sönder min tand igår , som tur är har jag inte ont ... Inte än iaf men de kommer väl eller när man ska betala tandläkaren.. Fy funderar på att bli flykting så man får både tandvård och körkort gratis .

Gratis bio

hur kul är inte det att kunna unna sig gratis bio speciellt till hösten med regn och rusk :) för att besöka olika hemsidor eller varför inte tävlingar ibland har man ju turen med sig :) sign up å samla poäng och få biobiljetter eller presentkort. klicka här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=462196

Semester

Nu är det bara fem dagar kvar på semestern :( de har gått på tok för fort dessutom blev man ju sjuk mitt i allihopa åxå ;( inte roligt med feber på semesterns varmaste dagar.. Idag blir det öppningen på biltema och ska försöka få att vi åker och kollar om det finns någon svamp i skogarna ;) , kunde inte följa med mamma och pappa till Tyskland imorgon så idag måste de umgås med mig ;)

tävling

http://sarasmatkasse.se/djur-tavling/bidrag/791/confirm
http://sarasmatkasse.se/djur-tavling/bidrag/790
skickat in så fina bilder på curt så snälla gå in och gilla så vi vinner för Curt är ju den absolut sötaste lilla kille :)